Salangen-Nyheter

Salong Lilleng feiret 3 år:

- Tiden har gått fort

Onsdag hadde frisør og gründer Lene Lilleng Solvang all grunn til å smile når hennes salong fylte tre år. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I går, onsdag, var det tre år siden frisør Lena Lilleng Solvang startet opp Salong Lilleng AS på Sjøvegan. - Det er utrolig hvor fort disse årene har gått, smiler frisøren.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Onsdag kunne frisør og gründer Lena Lilleng Solvang feire enda et vellykket år for hennes bedrift Salong Lilleng AS. Der er gått tre år siden hun startet opp frisørsalongen på Sjøvegan. - Jeg kan nesten ikke tro at det allerede har gått tre år siden jeg startet opp, men det føles veldig godt. Det har gått bra hele tiden og jeg er glad for alle kundene jeg har fått, sier en stolt Lena til nettavisen.

Positivt med flere frisører

Over en periode var Lenas salong det eneste frisørtilbudet på Sjøvegan, noe som medførte lange ventelister og travle dager. I løpet av det siste halve året har det startet opp to nye frisørsalonger på Sjøvegan, noe Lilleng Solvang synes er veldig positivt. - Jeg mener at det er på tide at det kommer flere frisører til Sjøvegan, de følger den samme drømmen som jeg hadde og det synes jeg bare er positivt, forteller hun.

For Lena Lilleng Solvang er ikke frisør bare er profesjon, men en livstil. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Frisør er en livstil

Lena forteller videre at det å være frisør er noe hun ikke legger i fra seg når arbeidsdagen er over. - Å være frisør er noe jeg er, det er både en livsstil, interesse og hobby for meg, og skal man være frisør er man nødt til å henge med i tiden og alltid være på hugget etter ny inspirasjon, sier hun. Mye kan forandre seg på tre år, og selv om salongen har utviklet seg noe, mener Lena at hun skulle ønske salongen hadde utviklet seg mer på disse årene, men at hun har vært nødt til å prioritere andre oppgaver. - Jeg har noen tanker på hva jeg har lyst til å gjøre videre i forhold til å utvikle salongen, avslutter frisør og gründer Lena Lilleng Solvang.