Salangen-Nyheter

Tomme lokaler etter ICA

Siden midten av desember har de gamle butikklokalene til ICA Nær på Sjøvegan stått tom. Men nå kan det være nye leietakere på vei inn.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På bildet:

De gamle butikklokalene etter ICA Nær på Sjøvegan er enda tom. Men om ikke lang tid kan det bli nye leietakere.

I midten av desember-måneden ifjor kom beskjeden om at ICA Nær på Sjøvegan la ned sin butikkdrift. Etter at lokalene var tømt, og alt gjort opp, har lokalene i Huset mot havet stått tom. Men nå kan huseieren se lys i tunnelen, ettersom nye leietakere har meldt seg. - Vi er i forhandling med en aktuell leietaker for lokalene. Det dreier seg ikke om dagligvaredrift, forteller styreleder i selskapet Huset mot havet, Åshild Bendiktsen.Store lokaler

Lokalene på 457 kvadrat kan være lukrativ for flere typer virksomhet. - Vi håper at vi får et positivt resultat ut av forhandlingen med den aktøren vi har kontakt med nå. Det er spennende de ideene den aktøren har også, sier Bendiktsen. Hun synes det er trist at lokalene er tom etter at ICA Nær måtte legge ned driften. - Vi vil være behjelpelig sammens med en ny leietaker, å kunne se og gjøre noe med fasaden på bygget i forhold til vinduer på lokalene, avslutter Bendiktsen.

Foto: Jon Henrik Larsen