Salangen-Nyheter

Setter pris på snøfallet:

Tråkkemaskin i full gang

Inger Kristin Hognestad ved SIF-Ski er fornøyd med snøfallet som bringer fram det beste skiføret i Salangen. ARKIVFOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Det tunge snøfallet som har lavet ned over Salangen de siste dagene har fått skientusiaster i Salangen til å juble av glede, Inger Kristin Hognestad i SIF-Ski er en av de som setter ekstra god pris på snøen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Like før helga kom, advarte metrologene Nord-Norge om polare lavtrykk som truet spesielt Troms fylke med sterke vindkast, lave temperaturer og mye nedbør. Vinden har roet seg ned, men snøfallet og den kjølige luften har forblidd for glede av alle skientusiaster som nå kan se fram til å spenne skiene på beina for flere flotte turer til uken, og vinterferien neste uke. Inger Kristin Hognestad i SIF-Ski er en av de som setter stor pris på at værgudene satt i gang en så stor snøproduksjon den siste uken i februar måned. - Det har vært stusselig vær så langt, så det er godt å se at det endelig begynner å samle seg snø på bakken, sier en glad Hognestad til nettavisen.

Omtrent daglig

Inger Kristin kan fortelle til nettavisen at lysløypa som går fra Vasshaug, over Høgda og videre til Seljeskogen skal være klare til alle som ønsker å gå på ski nå som snøen har kommet for fullt. - Tråkkemaskinen går omtrent daglig, og hele runda fra Vasshaug til Seljeskog er på rundt en mil i lengde, så det er god trening for de som ønsker det, sier Hognestad, og avslutter med å minne folk på at det ikke skal være onsdagsrenn i vinterferien neste uke. - Vi skal ha onsdagsrenn som normalt før og etter ferien, og løypene er tilgjengelige for alle andre under hele ferien for de som ønsker å ta seg en skitur i forhåpentligvis flott vær, avslutter Hognestad til nettavisen.