Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn:

Trenger flere trenere

Salangen IF Turn trenger sårt flere trenere i året som er begynt. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Med det nye året kommer også det sterke ønsket om flere voksne trenere til Salangen IF Turn. - Vi håper at de som har mulighet og ønsker det kan melde seg, sier leder Renate Cruickshank.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Turn-gruppa starta i forrige uke opp med treninger i det nye året i Salangshallen. Behovet for flere trenere er stadig økende. - Vi trenger noen som kan trene gruppene 3 til 5 år og 6 til 8 år i dans. Treneren må være fyllt 18 år, forteller leder i Salangen IF Turn, Renate Cruickshank. Dersom en eller flere personer kan sette av noen timer i uka så gjør vedkommende en kjempeinnsats for det flotte ungdoms- og idrettsmiljøet som er i SIF Turn og i kommunen forøvrig.Tar seg av opplæring

Nødvendig tilrettelegging, opplæring og kursing - det skal SIF Turn ordne. De som har lyst til å prøve seg om trener, kan ta kontakt med Renate personlig på telefon 412 06 822. - Vi er også åpne for forslag på personer som kunne være aktuell å spørre om trenerjobb i turngruppa. Det er bare å ta kontakt, sier avslutter leder Cruickshank.