Annonse
Salangen-Nyheter

Nettportalen VisitSalangen:

Trenger friske krefter

Tobias Mikalsen søker etter noen som kan overta nettstedet VisitSalangen.no

Tobias Mikalsen søker etter noen som kan overta nettstedet VisitSalangen.no

SJØVEGAN: Fra og med nyttår vil ikke lengre nettstedet VisitSalangen.no driftes. Dette skyldes at domeneinnehaveren Tobias Mikalsen (bildet) har flyttet ut av Norge, og må legge til rette for andre prioriteringer, derfor søker han nå etter noen til å overta nettportalen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nettportalen VisitSalangen.no vil fra 1. januar 2019 være driftsmessig innaktiv. Dette skyldes at domeneinnehaver, Tobias Mikalsen har flyttet utenlands og dermed ikke lengre har tid til å drifte nettstedet. Derfor håper han at noen kunne tenke seg å overta nettportalen. – På dette tidspunktet vil artikler og informasjon som er tilgjengelig på siden fortsette å være tilgjengelig frem til, forhåpentlig vis, noen tar initiativ til å ta over nettportalen. I tillegg vil bookingsystemene, som for øyeblikket kun er i bruk av Garsnes Brygge, fortsette å være operativ. Nettportalen var først lansert in 2014 og har siden da hatt mer enn 130.000 besøk, med godt over 300 visninger per dag i den siste sommersesongen. Den har også generert blest om lokale turistaktiviteter og tilbydere, hvorav flere har tilbydd sine tjenester gjennom sidens bookingsystem, sier Mikalsen til nettavisen. Han påpeker at første året etter lanseringen betalte tre bedrifter et symbolsk gebyr på 1500 kr for vedlikehold og oppdatering av portalen, men portalen i seg selv har siden da vært bygget og finansiert helt uten midler fra eksterne aktører, skriver Mikalsen til nettavisen.

Må ha interessenter

Videre opplyser han at hvis det ikke har meldt seg interessenter til å overta nettstedet før sommeren 2019 vil den stenges. – Ettersom booking av Garsnes Brygges fasiliteter vil bli flyttet fra VisitSalangen.no til Garsnes egne nettsider i løpet av de kommende månedene, vil portalen stenges før sommeren 2019, dersom den ikke blir overtatt innen den tid. Dersom noen er interessert i å overta driften av VisitSalangen.no, som står klar med administrasjonssystem, design, bookingløsning, og en god del innhold, kan de kontakte meg på tobias@mikalsenop.com, avslutter Tobias Mikalsen.

Annonse