Salangen-Nyheter

Millionfisken 2019:

Trenger frivillige sjeler

Beatrice Hansen (t.h) og Stian Eggen (t.v) i SIF Fotball håper mange vil være frivillige under Millionfisken i år også. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Til arrangementet av Millionfisken i Salangen, har SIF Fotball i tradisjon tro hovedansvaret for å skaffe dugnadsgjeng. Fremdeles kreves det flere frivillige for å ha nok arbeidskapasitet til arrangementet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det årlige Millionfisken- arrangementet i Salangen nærmer seg med raske skritt, og er et stort arrangement. Derfor trengs det mange hender for å være med i komiteen til avviklingen av arrangementet. - Hovedansvarlig for arrangementet er Salangen Idrettsforening Fotball. Det vil si at foreldrene til de barna som er med i fotballgruppa, skal være med å ha dugnaden til arrangementet. Som leder til dette arrangementet oppfordrer jeg alle som kan nå og melde seg. Og alle som tar vakter over 12 timer, vil få et festialpass med alle rettigheter. Det vil si at de får adgang til fiske og alle konsertene, sier Beatrice Hansen i SIF Fotball til nettavisen.

Frivilig- frist

Tiden går fort, og Millionfisken arrangeres i år i perioden fra 4.juli til 7.juli. - Fristen for å melde seg som frivillig er 20. juni. Etter dette vil det bli utarbeidet en liste med oversikt over alle som har meldt seg og når tid dem skal delta. Jeg håper at mange melder seg for å hjelpe til under årets Millionfisken i Salangen, oppfordrer Beatrice Hansen til nettavisen.