Salangen-Nyheter

Nominasjon til kommunestyret 2019:

Trenger lokalpolitikere

Nominasjonen til kommunestyret 2019 er i gang, og i den forbindelse kommer lokalpolitiker Gunnar Sæbø om at alle som har engasjement for lokalsamfunnet om å være med å sette seg opp på en politisk liste.

SJØVEGAN: Det nærmer seg et nytt politisk år, og i den forbindelse oppfordrer Gunnar Sæbø ved Salangen Arbeiderparti alle som brenner for lokalpolitikk og ønsker å være med å prege kommunen de tilhører om å sette seg opp på en politisk liste.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nominasjonen til kommunestyret 2019 er i gang, og i den forbindelse kommer lokalpolitiker Gunnar Sæbø i Salangen Arbeiderparti om at alle som har engasjement for lokalsamfunnet om å være med å sette seg opp på en politisk liste. – I et kommunestyre trenger man et tverrsnitt av kommunens befolkning, og da trenger vi folk i alle aldersgrupper og av begge kjønn som føler at de kan være med å bidra til sin kommune. Dette er muligheten befolkningen har til å være med å styre kommunen i den retningen man mener er den rette, forteller Sæbø til nettavisen.

Å ha innflytelse

I Salangen er det nå 19 representanter fra fem forskjellige lister som utgjør kommunestyret. I tillegg er det en rekke råd og utvalg som trenger tilsatte. – Man får være med å ha innflytelse på det som skjer i samfunnet. Det er veldig positivt for de som er samfunnsengasjert. I siste periode har vi vært fem politiske partier som har stilt med lister i Salangen, men det kan jo bli flere partier og lister hvis det kommer nye inn i kommunestyret. Eneste kvalifikasjonen som man trenger er en viss samfunnsinteresse og at man må være myndig, oppfordrer lokalpolitikeren Gunnar Sæbø til nettavisen.