Salangen-Nyheter

Folket reagerer:

Tullkjøring på planlagt skøytebane

Tullkjøringen inne på den kommende skøytebanen i Strandparken fant sted 1.juledag, etter det nettavisen har fått informasjon om. Foto: Runar Bekkelig/Facebook

Det har skapt debatt og sinne blant folk på sosiale medier at den planlagte og under opparbeidede skøytebanen som er i Strandparken, er blitt brukt til "lekegrind" for tullkjøring med bil.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det var 1.juledag at en bilfører fant ut at det var helt greit og kjøre ned på Strandparken (tidligere U4-området) og kjøre rundt i ring på den under opparbeidede skøytebanen som jobbes med der. Det er nettavisen kjent at det har pågått arbeide med å fylle på vann på isen for å gjøre den mer glatt og solid for å kunne bruke skøyter der.

Det er ikke første gang at dette området nær gapahuken i Strandparken er brukt til skøytebane for store og små innbyggere.

Naboer til Strandparken observerte tull-kjøringen som foregikk nede på skøytebanen. I en god stund kjørte en bil med full gass rundt og rundt inne på det som skal bli skøytebane. I følge naboenes uttalelser på sosiale medier vet de hvem som kjørte rundt på området med bil, men ønsker ikke å gå ut offentlig med dette.

Det er heller ikke lov å bedrive slik kjøring som dette, utenfor godkjent og lukket bane. Så skulle lovens lange arm dukke opp midt under tull-kjøringen neste gang, kan det bli ganske dyrt for vedkommende som sitter bak rattet.

Se video av tullkjøringen under som ligger offentlig ute på "Hva skjer i Salangen" på Facebook:

Nøkkelord