Salangen-Nyheter

Butikkeier fortviler:

Tyveri fra kassen

Lillian Riise er fortvilt etter at fremmede har åpnet kassen og tatt en hel dagsomsettning for butikken. FOTO: JON HENRIK LARSEN

STRANDSENTERET: Når dagen var over i går på klesbutikken Kleo oppdaget butikkeier Lillian Riise at det hadde vært tyveri fra kassen. En hel dagsomsettning var borte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I lengre tid har det pågått småtyveri av klær inne på Kleo på Sjøvegan. Men frem til i dag har det ikke lyktes å ta noen for tyveriene. Men i går mandag toppet tyveri-problemene seg når personer hadde klart å åpne kassapparatet i butikkens åpningstid. - Jeg oppdaget at det var penger borte her i kassen her når jeg skulle gjøre opp for dagen, forteller daglig leder Lillian Riise på Kleo. Hun vet at noen har åpnet kassapparatet mens hun har vært ute i andre deler av butikken, i løpet av åpningstiden mandag. - Noen har åpnet kassapparatet mens jeg antakelig har hjulpet en kunde i butikken, og ikke har hatt oversikten med kassen, sier Lillian fortvilt.

Gjør grep

Nå gjør klesbutikken grep etter tyveriet mandag. - Vi kommer til å ha vekter og sette opp videoovervåkning i butikken i løpet av tirsdagen. Dette er det Vakta som skal gjøre. På denne måten kan vi få en kontroll med det som skjer i butikken her på en bedre måte, og unngå flere tyverier. Det har også vært et problem at ungdom samles ute i fellesområdet på Strandsenteret på kveldstid, etter at butikkene har stengt, sier medeier i Kleo, Morten Mikalsen til nettavisen. Ungdommene kommer seg inn i fellesområdet til Strandsenteret ved å gå inn ved siden av inngangen til Vinmonopolet. - Denne branndøren skal vi få stengt, slik at vi slipper denne trafikken på kveldstid ute i fellesområdet, sier Mikalsen bestemt. Tyveriet fra kassen på Kleo mandag, vil bli anmeldt til politiet.