Salangen-Nyheter

Hjemmekamp mot Lofoten-lag

Uavgjort for Salangen- damene

Salangens damelag i fotball spilte søndag ettermiddag i mot Svolvær på hjemmebane på Idrettsheia. Kampen skulle vise seg å ende med 0-0 til begge lagene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Salangen- damene var ikke i det beste humøret etter kampen søndag ettermiddag.

I et litt overskyet vær, spilte Salangen sitt 2.divisjonslag i dameklassen mot bylaget Svolvær på Idrettsheia søndag ettermiddag. Damene spilte godt, og hadde mange målsjanser i kampen. Dessverre ble det en svært målfattig kamp for begge lag. Men Salangen- jentene spilte godt, men møtte også et godt Svolvær lag. - Vi brukte ikke alle sjansene i kampen. Vi skulle ha vunnet denne kampen, kommenterte kaptein på Salangen, Silje Pedersen etter dommeren hadde blåst av.

Grei kamp

Kampen foregikk ellers greit, foruten om at Salangen's Marita Martinsen måtte forlate kampen i mot slutten, etter at hun pådro seg en skade.

På bildet:

Kristine Haugen er en ny spiller på Salangens 2.divisjonslag i damefotall

Ny spiller

Salangens damelag fikk søndag en ny spiller med på laget. Kristine Haugen som opprinnelig kommer fra Pioneer og Finnsnes, har nå begynt og spille fotball i Salangen. Dette etter at hun har funnet kjærligheten i Lavangen. Neste hjemmekamp for damene er 29.august mot Hardhaus.

Alle foto: Jon Henrik Larsen