Salangen-Nyheter

Siste onsdagsrenn:

Utfordrer flere voksne

Onsdag er det siste onsdagsrenn i Seljeskog. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG: I morgen onsdag arrangeres det siste onsdagsrennet. Det har vært et fantastisk oppmøte denne skisesongen. Hans Erik Børve håper mange møter opp, slik at de kan sette en deltaker rekord for i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På onsdag arrangeres siste onsdagsrenn. Rennene er delt inn slik at man kan velge å gå med eller uten tidtaking. Alle som har deltatt i et eller flere renn får premier fra Telenor, så det er enda ikke for sent for dem som ikke har vært med på noen renn frem til nå! Deltagere som har deltatt i fire eller flere renn er med i trekningen av fine premier. På onsdag starter løperne uten tidtaking kl 17.00, mens dem med tidtaking starter kl 17.30. Deltageravgiften er kr. 50 pr. renn.

Oppfordre voksne til å delta

Hans Erik Børve håper mange melder seg på det siste rennet slik at de kan sette deltaker rekord i år! Han minner om at onsdagsrennet også er åpent for voksne deltagere og utfordrer flere voksne, både damer og menn, til å delta på siste rennet. - Syns man det er litt ambisiøst å gå på tid, kan man gå i trimklassen. Selv har jeg hatt stor glede av å delta på onsdagsrennet gjennom flere år. Det hjelper meg til å holde meg i form!, kommenterer Børve til nettavisen. Etter skirennet på onsdag kl. 18.30 er det premieutdeling og kafè på kulturhuset.