Salangen-Nyheter

Trygve Skaug og Henning Kvitnes:

Utgjør hverandre så flott på scenen

Torsdag kveld var det konsert med de to norske artistene Henning Kvitnes og Trygve Skaug i Finnsnes kulturhus. Selv om det er aldersforskjell mellom de to artistene, så utgjør de tilsammen noe veldig hjertegodt på scenekanten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.09.2022 kl 18:51

Konsertturneen som går over hele landet for tiden har fått navnet "Trygve Skaug & Henning Kvitnes - Sangpoesi og HverdagsSofi på tur"

Nettavisen var tilstede i kulturhussalen på Finnsnes i lag med 375 andre betalende tilskuere, og fikk med seg den flotte konserten til de to norske hjertevarme artistene. Godt støttet opp av Eiolf Seglem Ødegård på piano, lydtepper utgjorde de to en fin duo på scenen.

Nakent og flott

Det var både nakent og nede, vart, varmt og akustisk. Med en god dose humor, sanger til ettertanke og glede. Selv om det er en generasjon de to imellom, har de over tid funnet et felles ståsted og verdigrunnlag, og de gir derfor hverandre god energi og inspirasjon når de fremfører sitt budskap fra scenen.

Trygve Skaug og Henning Kvitnes har også skrevet noen nye sanger sammen til denne turneen. De begge er "Hver Gang Vi Møtes" – veteraner fra TV2 på grunn av sangkataloger, kvalitet og fartstid.

Nettavisens journalist storkoset seg på konsert, og gir terningkast 6!.