Salangen-Nyheter

Inspisert første spadetak:

- Utvikling i vente

Nybygget skal bli dobbelt så stort enn der dagligvarebutikken befinner seg i dag, noe som vil bety at den nye butikken vil være 1500 kvadratmeter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Onsdag morgen var daglig leder ved Coop-Extra Sjøvegan Agnar Magne Fossbakk, ute og inspiserte det første spadetaket til det nye Coop-bygget som skal bygges opp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Byggverket skal være oppreist før nyåret og skal være klar til å tas i bruk før sommeren til neste år. Fossbakk sier at når dørene åpnes for første gang vil dette være det mest moderne Coop-bygget i Norge.  - Nå går det slag i slag, og det er spennende å kunne starte. Det har vært mange som har ventet på det første spadetaket og det er ikke mange dagene til vi ser endringer på tomta, sier Fossbakk fornøyd til nettavisen.

Det er Block Berge som er entreprenør for hele bygget, og det er Rognmo Graveservice AS som har blitt tatt inn til å gjøre gravearbeidet. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Spennende utvikling i vente

Agnar Magne legger til at med et helt nytt og moderne bygg vil dette skape en enklere hverdag blant annet for de ansatte. - Det har vært mange utbygginger der vi befinner oss i dag, så våre ansatte vil blant annet legge merke til en helt annen hverdag når vi får et tilpasset bygg, nevner Fossbakk. Han legger ikke på skjul at han ser frem til den utviklingen som skjer i Salangen. - Salangen har en spennende utvikling i vente. Det blir artig å se hva som kommer til å skje med det bygget vi befinner oss i dag. Det er Byggtorget som har kjøpt bygget, men det er mulig de vil leie lokalet til flere butikker, undrer Fossbakk avslutningsvis.