Salangen-Nyheter

Elever sto utenfor Coop Extra:

Vaffelsalg til klassetur

Id Johansen (t.v.), Martine Seipäjärvi og Ariane Daleng var de flotte jentene som solgte varme vafler til forbipasserende. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Fredag ettermiddag sto tre jenter fra 8. klassen ved Salangen Skole og stekte vafler utenfor Coop Extra på Sjøvegan. De ville tjene penger til klassetur.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De tre jentene hadde strategisk plassert seg ved inngangen til dagligvarebutikken på Sjøvegan for å selge nystekte vafler. - Røren er god og hjemmelaget, og vi håper folk liker den, sier jentene og smiler. Til vafflene kunne man velge imellom flere ting som syltetøy og brunost. Dette er første gang de selger vafler, men planen er at de skal stå noen lørdager fremover fra klokken 11.00 til 14.00. Jentene oppfordrer alle som har mulighet til å komme og kjøpe en vaffel slik at de kan støtte dem med klasseturen de skal ha i 10.klasse.

Klassetur

8.klassen har tidligere arrangert fester og karneval. Inntektene skal gå til klasseturen, men destinasjonen er enda ikke bestemt. Id Johansen drømmer i hvert fall om en tur til utlandet om de tjener nok. - Helst til en stor by, sier Johansen forhåpningsfult.