Salangen-Nyheter

Inviterer til inspirasjonsmøte:

- Vær med å påvirke!

Lavangen skolemusikk inviterer alle folk til et inspirasjonsmøte for å informere om korpsstevnet 21. til 23. juni, under Lavangsvekka, der det kan bli opp mot 400 deltakere.

TENNEVOLL: Lavangen skolemusikk inviterer alle folk til et inspirasjonsmøte den 25.april for å informere om korpsstevnet som skal arrangeres 21. til 23.juni, under Lavangsvekka.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Lavangen skolemusikk inviterer alt folk til et inspirasjonsmøte for å informere om korpsstevnet 21. til 23. juni, under Lavangsvekka. Stevnet vil kunne ha 400 deltakere. – For å få folk i tale baker vi kaker, koker kaffe og setter fram bord og stoler i Lavangens storstue, Lauvhallen, forteller leder for stevnet, Hege Myrseth Rollmoen som samtidig ønsker folket hjertelig velkommen

Samisk jubileum i tillegg

– Vi vil involvere så mange som mulig i vårt ønske om å skape en uforglemmelig musikalsk og kulturell opplevelse for tilreisende og fastboende, sier Rollmoen.

Stevnet skal gjenspeile at Lavangen er en kommune med flere kulturer. Særlig blir den samiske siden framhevet, siden det i år er 10 årsjubileum for innlemmelse av Lavangen kommune i samisk språkforvaltningsområde.

400 besøkende skal få Lavangsopplevelsen

Komiteen bak stevnet ønsker å få flere svar i folkemøtet. For det første hva som skal til for at rundt 400 gjester får en flott opplevelse i bygda, og for det andre hva som skal til for at de som bor i Lavangen skal være stolte av å vise fram hjemstedet sitt. Programmet for folkemøtet inneholder blant annet flere musikalske innslag, innlegg fra ordfører, lederen i Lavangsvekka og Norges musikkorps forbund, NMF. – Jeg håper alle som er spent på årets store happening i Lavangen, kommer for å få både informasjon og inspirasjon, sier Rollmoen.