Salangen-Nyheter

Sendte lysballonger opp over Sjøvegan:

Varme tanker i luften

På bildet: Tor-Arne Chruickshank sender en av ballongene opp i luften. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Midt oppi alt julestresset på Sjøvegan i går søndag, kunne de som var ekstra observant få med seg noen flotte lysballonger som steg til himmels over tettstedet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er noe helt nytt på Sjøvegan. Det og sende luftballonger opp over tettstedet i beste Thailand- stil, er så absolutt et fint skue for alle og enhver. I går søndag skjedde akkurat det i sentrum. Noen minutter over klokken 16.00 kom den ene etter den andre ballongen opp over sentrum med lys i. De høytsvevende gjestandene var formet som hjerter og engler, og skapte en flott illusjon på himmelvelvingen.

På bildet:

Det var et flott skue på himmelvelvingen søndag kveld, når ballongene ble sendt opp en etter en. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Feiret solsnu

Det var flere frivillige salangsværinger som stilte opp og fikk sendt ballongene til himmels. Blant annet deltok flere av personene i det årlige fyrverkerishowet på Sjøvegan i oppsendingen. - Det er litt spesielt. Alt er er jo på en annen måte med dette, sa Kåre Johnsen som er en av fyrbøterne i rakettshowet på nyttårskvelden på Sjøvegan. Leder i Salangen Næringsforening, Morten Mikalsen var mannen som sto bak tiltaket med ballongene. - Vi går jo imot solsnu om kort tid, og i den anledning fant vi enda en måte å feire dette på, med ballonger med lys i. Det var jo utrolig vakkert og se dette på himmelen over Sjøvegan i dag, sier en fornøyd Morten Mikalsen til nettavisen.

På bildet:

Igjennom veien i Sjøvegan- sentrum var det satt opp levende lys som gav et godt førsteinntrykk til julehandelen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lys langs veiene

For de som ikke hadde blikket til himmels på søndagen, kunne også oppleve lyspunkter på bakkenivå. Det var satt opp flere hundre lys langs innfartsårene til Sjøvegan. Dette skapte en utrolig fin velkomst for dem som kom utenfra og besøkte Sjøvegan denne søndagen for å handle og kose seg.