Salangen-Nyheter

Vedtok å betale for overføringer

Lavangen kommunestyre vedtok i torsdagens møte at de likevell ønsker å betale for web-tv overføringer av møtene på Salangen-Nyheter.com. Dette etter et forslag fra Ivan Røkenes (bildet) i Lavangen Senterparti.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Også Jan Røkenes i Lavangen Arbeiderparti stemte for overføringer av møtene på web-tv.

Formannskapets innstilling til kommunestyret i Lavangen, om å takke nei til tilbudet fra Salangen-Nyheter om å overføre kommunestyremøtene på web-tv, ble nedstemt i torsdagens møte. Dette etter et forslag fra både Senterpartiet og Arbeiderpartiet i Lavangen. Ivan Røkenes (SP) gikk inn for å anta tilbudet fra nettavisen i Salangen, ilag med seg fikk han hele kommunestyret i en enstemning besluttning. - Jeg synes det er viktig at vi får en slik overføring av møtene - også i Lavangen, forteller Ivan Røkenes overfor nettavisen.

Vedtok

Lavangen kommunestyre gikk inn for følgende beslutning i saken i torsdagens møte: Tilbudet fra Salangen-Nyheter antas. Kostnader på inntil 27.500 kr. eksl. mva innarbeides på neste års budsjett. Dermed blir det overføringer av kommunestyremøtene i Lavangen i det kommende året.

Foto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse