Salangen-Nyheter

For 30 års engasjement i LHL:

Velfortjent utmerkelse

Da Salangen LHL markerte sitt 30 års jubileum på onsdag i forrige uke fikk Hans Nikolaisen tildelt en velfortjent utmerkelse for sitt ivrige engasjement i lokalforeningen gjennom de tretti årene.

SJØVEGAN: Da Salangen LHL markerte sitt 30 års jubileum på onsdag i forrige uke fikk Hans Nikolaisen tildelt en velfortjent utmerkelse for sitt ivrige engasjement i lokalforeningen gjennom de tretti årene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nikolaisen fikk tildelt medalje og diplom. Grunnen til at Nikolaisen har fortjent denne utmerkelsen er på grunn av sitt mangeårige engasjement og medlemskap i lokalforeningen. Han har jobbet særdeles godt med salg av hjertelodd og med å fronte LHLs hjertesaker. Leder i LHL Salangen, Nicolay Nordmo forteller til nettavisen at Nikolaisen har vært en stor bidragsyter for Salangen LHL, og ikke minst at han var med å etablere lokalforeningen i 1988. – Han har vært aktiv i alle årene, og har sittet både som leder, nestleder og sekretær. I tillegg har ham vært ENORMT aktiv å selge lodd, og av de 50-, 60 000 loddene vi har solgt, har han stått for en god del av salget. Det er disse som er bakgrunnen for at vi syntes han skulle få denne utmerkelsen i form av diplom og medalje, opplyser leder i LHL Salangen, Nicolay Nordmo overfor nettavisen.

Hans Nikolaisen viser stolt ferm diplomet, her sammen med Marit Myklebust fra LHL sentralt.