Salangen-Nyheter

Huset mot havet:

Venter på leietakere

Styreleder i Huset mot havet AS, Åshild Bendiktsen håper på leietakere i tiden fremover for både restaurantdelen og kontordelen i bygget. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det står fortsatt tomt i restaurantlokalene og en del av kontorbiten av Huset mot havet- bygget på Sjøvegan. Styreleder Åshild Bendiktsen håper på leietakere i tiden fremover.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Styreleder i selskapet Huset mot Havet AS, Åshild Bendiktsen har positive tanker for fremtiden når det gjelder utleie av lokaler. - Vi har i dag ikke utleid restaurant- delen av Huset mot havet. Vi har ledige lokaler på kontorsiden i 2.etasjen på bygget også, sier Bendiktsen. Før jul i fjor fikk selskapet leietakere på de gamle ICA- lokalene i bygget. Her er nå Sport1 Sjøvegan flyttet inn og fått det kjempefint.

Et helt restaurantlokale I Huset mot havet står klart til å leies ut, ferdig møblert til de som er interessert.

Jobber med saken

Siden Nyt Bar og Restaurant gikk konkurs 30.august 2010, har det vært stille i de flotte restaurantlokalene i Huset mot havet. På bygda har det vært snakket mye om lokalene, og savnet etter en god spiseplass på Sjøvegan er stort. Etter det nettavisen kjenner til, skal flere seriøse interessenter vist sin interesse for restaurantlokalene der Nyt tidligere var, men foreløpig er det ikke kommet inn noen leietakere. - Vi jobber hele tiden med å få tak i seriøse leietakere til lokalene. Men foreløpig har vi ingen konkrete avtaler på plass, sier Åshild Bendiktsen til nettavisen. 

Sjekk ut de ledige lokalene på Huset mot havets nettsider!