Salangen-Nyheter

Bilsalg- året 2013:

- Vi er godt fornøyde

Daglig leder hos Indlandet Automobilverksted, Einar Fjeldstad er positiv til det bilåret 2013 var. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SALANGSVERKET: De ansatte ved Indlandet Automobilverksted er fornøyde med bilsalget i løpet av året 2013. - Nå er vi positive og spent på det nye året 2014, sier daglig leder Einar Fjeldstad (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Indlandet Automobilverksted As ble etablert allerede i 1927 og markedsføres som kjent som Ford- og Suzuki - senteret i Salangen og på Finnsnes. Bedriften har bilsalg, verksted og delelager på Finnsnes og på Sjøvegan. Karosseri og lakkering finnes kun på Sjøvegan.

Fornøyde

- De to forrige årene var bedre enn 2013, men vi er likevel godt fornøyde, sier daglig leder, Einar Fjeldstad til nettavisen. I tillegg til bilsalg og verksted tilbyr Indlandet Auto også utføringer av EU-kontroller og samarbeider med Viking om å utføre redningstjenester.

Nytt år

Fjeldstad forteller videre at de tar ikke tungt på at 2013 ikke har vært like bra som de to forrige årene. - Nei, vi regner også med at 2014 blir slik, og det er vi fornøyde med, forteller han. Han kan også fortelle at ett av bilmerkene har gått mer av, enn det andre. - Vi har solgt mest av Ford, avslutter Fjeldstad.