Salangen-Nyheter

Fjerde året i drift:

- Vi er helt fullsatt

Her finner man et godt miljø blant camperene med sosiale kvelder i underetasjen på huset som også fungerer som servicehus for camperene.

ØSE: Øse Camping i Gratangen går på sitt fjerde driftsår, og driver og eier er salangsværingen Roy Arne Bertheussen. - De tilbakemeldingene vi får er at folk sier at dette er en populær plass med kjempeflotte lokaler, og flott natur, sier han stolt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Roy Arne Bertheussen og hans kone går inn i det fjerde året med å drive Øse Camping i Gratangen. Øse Camping er en helårscamp med kafé og bar, og som ligger midt i smørøyet med turterreng, fiskevann og nå med preparerte skiløyper. Roy Arne sier at de tok over plassen etter at det hadde ligget dødt i 15 år. - Det er bare jeg og kona som driver dette. I dag er det 41 vognplasser og alle er utleid, og vi har flere reservasjoner. Vi driver campen som en hobby, fordi jeg jobber ved siden av, men vi har vært i en evig diskusjon om vi skal gå over til å starte helt med campen, sier Roy Arne ovenfor nettavisen.

Torsketunger

Roy Arne kan si at gjestene kommer i fra Dyrøy i nord til Narvik i sør, og han har også svaret om hvorfor gjestene kommer langtreisende. - Hver søndag serverer vi buffé med saltkjøtt, torsketunger, svinekjøtt, med mer. Det er jeg og min kone som står for matlaginga og det er torsketungene som er mest populært blant gjestene våre, sier han fornøyd.