Salangen-Nyheter

Mental Helse tar juleferie:

- Vi er utrolig stolt

Sissel Fjeldstad (t. v.), og Kjell Tunheim og Laila Tunheim er stolt over Mental Helse i Salangen og dens medlemmer. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I går stengte Kjell Tunheim dørene til Mental Helse for i år, og han kan oppsummere året som veldig bra. Nå forbereder han og medlemmene til julebordet som er den siste turen Mental Helse arrangerer hvert år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går var det siste dagen før jul Mental Helse hadde sine dører åpne, men på mandagen skal medlemmene bevege seg bortover til Finnsnes på sitt årlige julebord og julehandel. Kjell Tunheim kunne informere at det er nesten helt fullt med 39 påmeldte som skal ta turen innover til Finnsnes. - Vi pleier å avslutte året med en slik tur noe som alle ser frem til hvert år. Det er en fin dag for å si det sånn, men den handlingen blir så og så, det blir mest det sosiale, sier Tunheim og ler.

Et av de beste lagene

Tunheim oppsumerer året som veldig bra med mange besøkende som kommer tilbake igjen. - Antall besøkende øker for hvert år, og vi har vel opp til 30 personer som er innom hver gang, sier Tunheim fornøyd. I dag har Mental Helse i Salangen over 100 betalte medlemmer, og er et av de beste lagene i landet som også tilbyr mange ulike aktiviteter for medlemmene. - Her er det mye aktiviteter i forhold til andre plasser. Det er ikke så masse oppmøter andre plasser, det er så vidt at de orker å stille opp, sier Laila Tunheim til nettavisen. Mental Helse i Salangen har vunnet flere priser som "Årets Salangsværing", "Årets Ildsjeler" og "Årets Møteplass". - Vi er stolt over det vi har i Salangen, sier Kjell Tunheim avslutningsvis. Mental Helse vil starte opp igjen 3. januar på nyåret.

ANNONSE
Annonse