Salangen-Nyheter

Prosjekt i arbeidslivsfaget:

- Vi passer på hundene

Ramona Iselin Antonsen (t.v.) og Elise Ewelyn Enoksen Carlsen ønsker gjerne å passe på hunden din. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: To elever fra niende klassen ved Salangen skole har startet et prosjekt der hundepass er fokusområde igjennom arbeidslivsfaget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Elevene Ramona Iselin Antonsen og Elise Ewelyn Enoksen Carlsen har gjennom et prosjekt i arbeidslivsfaget bestemt seg for å har fokus på hundepass. Elevene sier at de har valgt dette for å prøve noe nytt og gjøre en tjeneste for hundeeiere som ikke har tid eller mulighet til å lufte hundene. - Jeg synes det er gøy å gå tur med hunder, leke med dem, og gi dem en trim, sier Carlsen ovenfor nettavisen.

- Takk for at vi får passe på hunden din

Det er et kortvarig prosjekt og tidspunktene jentene har mulighet for å lufte hundene er mandag 13. 20. og 27 mars fra 09:30-10:30. Antonsen nevner at hun gjerne ønsker å kunne gjøre hundepass også utenfor prosjektet om det lar seg gjøre. Hundeiere har muligheten til at jentene skal gå tur, leke, trikse eller stelle til hunden din. - Det er viktig å få beskjed om hunden ikke kan omgås andre hunder, da får vi gjøre en tilpasning, sier Antonsen avslutningsvis. 

Har du en hund som jentene kan passe kan du ta kontakt med læreren i arbeidsfaget på telefon: 920 41 356