Salangen-Nyheter

Rap4mation slipper ut ny låt:

- Vi prøvde noe nytt

Rap4Mation tenkte utenfor boksen og tok turen hele veien til Litauen for å gjøre deres neste prosjekt enda mer spennende.

Rap4Mation tenkte utenfor boksen og tok turen hele veien til Litauen for å gjøre deres neste prosjekt enda mer spennende.

SJØVEGAN/LITAUEN: Rap4Mation tok turen til Litauen for å produsere en musikkvideo til deres splitter nye låt som straks slippes ut til folkemengden. Salangsværingen Hanne Dahlberg kan fortelle at turen til hovedstaden til det vakre landet var en flott opplevelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Første uken i september tok bandet Rap4Mation turen til Litauens hovedstad, Vilnius der de spilte inn en ny og fersk musikkvideo til deres nye låt "Down" som slippes ut i løpet av neste uke. I følge vokalist i Rap4Mation, Hanne Dahlberg var turen nøye planlagt for at Litauen var det rette stedet for innspillingen. - Vilnius er en vakker by med mye flott arkitektur. Med det klarte vi å skape en følelse i sangen som vi muligens ikke hadde klart å få til i hjemlandet, sier Dahlberg til nettavisen. Hun kommenterer også at det var en sparsommelig tur. - Skulle vi for eksempel ha reist til Oslo, hadde det kostet oss mye mer enn turen ut i Europa. Kanskje det er like billig å reise, men prisen for å både spise og bo blir fort litt vel mye i Norge, forteller Dahlberg. Hun kan uansett påpeke at turen ble en kjempesuksess, og at det bare er redigeringsarbeid på musikkvideoen som gjenstår før musikkglade salangsværinger kan få høre sangen i sin helhet neste søndag.

Rap4Mations nye låt "Down" blir i følge Hanne Dahlberg en ekte poplåt som vil treffe noens hjerter spesielt godt. FOTO: SKJERMDUMP FRA MUSIKKVIDEO.

Prøve noe nytt

Dahlberg kan dele med nettavisen at hun og resten av bandet lenge hadde lyst til å prøve ut noe nytt, og turen til Litauen var midt i blinken for dem. - Vi likte oss veldig godt der borte. God mat og hyggelig folk var en stor del av det hele, sier Dahlberg. Hun legger også til videre at de var veldig effektiv med innspillingen av musikkvideoen. - Vi ble ferdig med alt av arbeid på kun to dager. Underveis "trashet" vi til hotellrommet og hadde det gøy, avslutter Dahlberg og ler. Som moderne musikere var de snille og ryddet opp etter seg.

Annonse