Salangen-Nyheter

Lederen i Salangen Arbeiderparti:

- Vi skal ha ordføreren!

På bildet: Leder i Salangen Arbeiderparti, Eigil Rindstad er klar i sin tale. - Vi skal ha ordføreren etter neste valg. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Det er omtrent ett år igjen til neste kommunevalg står for døren. Men allerede nå er målet i sikte for mange av de politiske partiene i Salangen. - Vi skal ha ordføreren etter neste valg, sier leder i Salangen AP, Eigil Rindstad (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Drakampen om hvem som skal ha ordførerklubba etter neste høsts kommunevalg er allerede i gang i Salangen. Sittende ordfører Ivar B. Prestbakmo (SP) går klart ut og sier at han ønsker ordførerkandidaturet i fire nye år, etter å ha sittet 12 år som ordfører i Salangen når valgdagen kommer til neste år.

På bildet:

Ordfører Ivar B. Prestbakmo vil sitte i fire nye år i Salangen. Men det er ikke Salangen Arbeiderparti enig i. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Vil sikre ordførerklubba

Leder i Salangen Arbeiderparti, Eigil Rindstad er klar i sin tale, selv før nominasjonskomiteen i partiet har gått ut og spurt etter kandidater til jobben. - Vi vil ha ordføreren etter neste års valg. Vi ønsker makta for å kunne forme vår politikk i de fire kommende valgårene, sier Rindstad bestemt.

Klart før jul

Eigil Rindstad sier at Arbeiderpartiet vil ha klar ordførerkandidaten og valglisten før jul i år. - Vår største utfordring i Salangen er å få flere arbeidsplasser. Det må vi gjøre noe med, og derfor ønsker vi og overta etter Ivar B, sier Eigil Rindstad. Han understreker at Prestbakmo er en dreven og dyktig politiker, men at tiden nå er kommet for en ny ordfører fra Arbeiderpartiet. - Det kan like godt være en kvinne som mann, understreker Rindstad ovenfor nettavisen.