Salangen-Nyheter

Ryktene om at Astafjord Tannklinikk:

- Vi skal ikke legge ned

Astafjord Tannklinikk skal ikke legges ned. Onde rykter har gått på bygda om at dette skulle skje, men nå kan tannklinikkens driver, Saji Varughese avkrefte ryktene. - Vi skal fortsatt drive her, sier han. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: I den senere tid har det spredt seg på bygda et rykte om at Astafjord Tannklinikk på Sjøvegan skulle legges ned, men forløpig har innehaver av klinikken Saji Varughese, ingen planer om å avslutte og stenge klinikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det har en tid gått mange rykter om at Astafjord Tannklinikk skulle selges og innehaveren skulle flytte til Tromsø. - Jeg er litt fortvilt over at det går slike rykter om meg og klinikken. for jeg har absolutt ingen tanker og planer om det. Derfor så vil jeg berolige mine pasienter om at jeg skal fortsatt være her i Salangen. Jeg har vært totalt 19 år i Salangen, og denne klinikken har jeg drevet i 11 år nå, og det skal jeg fortsette med, så det er ingen grunn til bekymring for våre faste pasienter, sier tannlege Saji Varughese til nettavisen.

Saji Varughese driver tannklinikk nede på Servicebygget på Sjøvegan. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Ekkelt

Hvordan ryktene har oppstått, og hvor de kommer fra, er det vanskelig og finne ut av. - Må jo si at jeg synes det er veldig ekkelt at noe slikt oppstår, og mange av våre faste pasienter lure jo på hva som skjer. Derfor vil vi gå ut med dette nå i Salangen-Nyheter, slik at det ikke skal skape mer uro og spekulasjoner, slik at folk kan føle seg trygge på at vi blir her. I dag har vi rundt 80% dekning, og vi håper at vi får flere kunder, så vi kan komme opp i 100%. Så bare ta kontakt med oss, avslutter tannlege Saji Varughese og tannlegeassistent Randi Danielsen til nettavisen.