Salangen-Nyheter

Kommunevalget 2011 i Lavangen:

- Vi skal vinne valget!

Listetoppene på Senterpartiets liste i Lavangen smiler bredt på valgkampstarten. FOTO: JON HENRIK LARSEN

TENNEVOLL: Senterpartiet startet valgkampen med grilling og hesteskokasting. - Stemninga i partiet er meget god, sier Sandra Borch.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Mandag ettermiddag samlet senterpartistene i Lavangen seg for å markere starten på årets valgkamp. Årets kommune- og fylkesvalg går av stabelen 12. september, og Lavangen Sp med leder Sandra Borch, er godt rustet ifølge dem selv. - Jeg merker at det er mye optimisme blant medlemmene. Når høsten kommer, skal vi vinne valget, sier den optimistiske partilederen.

Det var også litt skolering på skolebenken på valgkampstarten for Senterparti- kandidatene i Lavangen. FOTO: JON HENRIK LARSENFlere stillinger

35 stykker var samlet til grillkos og uoffisielle konkurranser, inspirert av TV2-programmet Farmen. Kosen kom i gang etter at valgprogrammet ble endelig bestemt, og ifølge Borch er det mye spennende de kjempe for de kommende månedene. - Blant annet skal vi jobbe for flere stillinger i kommunen. I fjor ble det kuttet ti stillinger på budsjettet, og det ønsker vi å gjøre noe med, sier Borch.


Arve Borch var upolitisk grillmester på valgkampstarten i Lavangen mandag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSENDemokrati

Senterpartiet fokuserer også på at demokratiet skal fungere i kommune Norge. Så også i Lavangen. Sandra Borch forklarer at dersom man skal ha et godt demokrati, må også velgerne kunne få informasjon enkelt. - Vi ønsker å gjeninnføre web-tv-sendte kommunestyremøter, slik som vi hadde før. Dette ble også kuttet av sittende kommunestyre, sier Borch.