Salangen-Nyheter

Jobbe opp mot Tromsø:

- Vi utvider oss stadig

Da var Bærkraft og Bærserk på plass hos Trine og Life-butikken på Myre.

SJØVEGAN: I de siste ukene har salangsværing og gründer bak Arbiota utvidet seg med å finne flere forhandlere som vil ta inn produktene fra det arktiske Norden. - Nå har vi ni forhandlere, sier Hans Christian Gjøvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tidligere i år lanserte gründeren bak Arbiota, Hans Christian Gjøvik sitt produkt med navnet Bærkraft som er et kosttilskudd basert på bærekraftig produsert, og økologisk sertifiserte blåbær. I tillegg med deres nyeste produkt Bærserk som er et rent arktisk bærstrø av økologiske blåbær, har de siste ukene reist for å finne forhandlere til de to produktene.

Aslaug ved slaug og Kitty's Helsekost på Leknes har tatt inn Bærkraft i butikken sin og har spennende planer om å lansere produktet i forbindelse med en smoothie-kampanje FOTO: PRIVAT

Første forhandler i Lofoten

Gjøvik forklarer at etter de fikk på plass alt med produktene var de klar til å gjøre en pilot med forhandlere. Det var Steinbiten i Lofoten som ble den første forhandleren, og Gjøvik sier at de fikk gode tilbakemeldinger. - Det er kjempeartig å se at produktene blir godt tatt i mot blant folket. Det er ekstra spesielt i Lofoten som får mye besøk av utenlandske, fortsetter Gjøvik.

Ni forhandlere

Etter en positiv pilot beskriver Gjøvik at de var klar til å ta det videre. - Etter en slik tilbakemelding skjønte jeg at vi gjorde noe riktig, og det gir en sterk motivasjon til å fortsette. I dag har vi ni forhandlere som selger produktene. Vi jobber med å anskaffe oss flere og vil de neste dagene arbeide opp mot Tromsø, sier Gjøvik fornøyd.

Steinbiten i Lofoten var den første forhandleren som takket ja. FOTO: PRIVAT