Salangen-Nyheter

Trenger hjelp fra folket:

- Vi vil reise til London

Aurora Walle Baardsen (t. v.), Baseba Sium, Marlene Løvberg og Maren Fagerli er noen av elevene som håper på å reise til London. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Til neste år håper elevene ved samfunnsfaglig engelsk å ta en studietur til London i England, men for å komme seg dit trenger de hjelp fra folk i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Til neste år har elevene i samfunnsfaglig engelsk ved Sjøvegan videregående skole planlagt studietur til London. Det er 12 elever i klassen som skal besøke England og få oppleve litt av kulturen og menneskene.  - Det blir ikke bare studietur, det blir også tid til å gjøre noe morsomt. Selv har jeg aldri vært i London og jeg ser veldig frem til å reise dit, sier Marlene Løvberg til nettavisen.

Trenger tomflasker

For å kunne komme seg til England må elevene klare å få finansiert turen. I den anledning oppfordrer de våre lesere til å finne frem tomflaskene til mandag når elevene skal ha flaskeinnsamling. - Vi blir å samle flasker mellom kl . 16.00-19.00, og vi blir dekke de områdene vi klarer. Vi er 12 elever så vi skal klare å samle en del, sier Løvberg til nettavisen. Selv om turen er ikke før til neste år synes elevene det er viktig å starte innsamlingen tidlig.