Salangen-Nyheter

Resultatet fra The Stream er klar:

Videre til finale i Oslo

Mona Digre Markussen er den dyktige sangerinnen fra Lavangen som kom videre til Oslo. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Resultatene fra konkurransen The Stream ble lagt fram i går. Lavangsværingen Mona Digre Markussen var en av 100 som gikk videre. - Jeg hadde ingen forventninger om å gå videre, sier hun fornøyd til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Konkurransen som startet i februar dro opp mange artister fra over hele Norge. Mona Digre Markussen med sin sang «Søvnlaus» var en av dem. Jevnt utover konkurransen har hun vært plassert høyt på lista, der artister fra hele Norge har konkurrert for å være på topp 100. Markussen lå på 55 plass på slutten av konkurransen.

Vinnerene

Det var klare favoritter i konkurransen, men så lenge man var plassert blant de topp 100 mest streamet artistene gikk man videre til Oslo, hvor neste del av konkurransen tar plass på en større scene. - Jeg gleder meg til å dra dit. Vi vet ikke helt hvordan vi skal framføre konserten enda, sier Markussen til nettavisen fornøyd. Musiker kollega, Geir-Ove Mortensen kan fortelle de ble sikker på at de kom videre etter kun en måned. - Når det bikka 10.000 streams begynte vi å ane at det kunne gå rette veien, forteller han til nettavisen og ler.

Mona Digre Markussen og Geir-Ove Mortensen stråler etter at de hørte de kom videre. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Framtidige planer

Mona Digre Markussen, og hennes musikk-kollegaer skal ha alt klart til siste del av The Stream konkurransen i Oslo, men det stopper ikke der. - Mona har laget flere låter som er under arbeidsprosessen, og det blir en liten "preview" på disse sangene 28. mai på Lauvangen Mikrobryggeri, forteller Mortensen til nettavisen.