Salangen-Nyheter

APs ordførerkandidat:

Vil høre folks meninger

Ordførerkandidat til Salangen Arbeiderparti, Sveinung Nyvoll vil møte folk i Seljeskog, Åmo og Bekkebotn for å høre hva som kan gjøres for å fortsatt skape livskraftige grender. FOTO: RUNE JENSEN

SJØVEGAN/SELJESKOG: Arbeiderpartiets ordførerkandidat Sveinung Nyvoll (bildet) sammens med flere i partiledelsen i Salangen Arbeiderparti, vil på torsdag møte beboerne i Seljeskog til et grendemøte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette er ikke første møte som lokalpartiet holder i Salangen. Tidligere i april var det grendemøte i Øvre Salangen der temaet var "Livskraftige grender". Samme tema er det lagt opp til i møtet i Seljeskog på torsdag. - Dette blir vårens andre grendemøte, denne gangen er det bygdene Seljeskog, Åmo og Bekkebotn som står i fokus. Vi møtes på grendehuset i Seljeskog, sier Salangen Arbeiderparti i en pressemelding. I meldingen går det frem at politikerne vil gjerne høre hva de kan gjøre, for at bygda og grendene kan få en positiv utvikling?. Hvilke tiltak bør prioriteres?  Ordførerkandidat Sveinung Nyvoll tar med seg varaordførerkandidat Ingrid Frantzen og listekandidat Kim Håkon Pedersen til møtet på torsdag kveld.

ANNONSE
Annonse