Salangen-Nyheter

Ungdomsrådet i Bardu:

Vil skape mer aktivitet

Emma Walle (t.v) og Amanda Nyheim er begge to aktive ungdomsrådsmedlemmer i Bardu. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: Ungdomsrådet i Bardu jobber med å arrangere flere aktiviteter rettet mot ungdom. - Vi håper det kan bli flere tilbud for ungdom, sier ungdomsrådsmedlemmene Emma Walle og Amanda Nyheim.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ungdomsrådet i Bardu er veldig aktiv. Nå fremover kommer de til å jobbe med at ungdom i Bardu skal få flere ting å gjøre. - Vi skal arrangere en god del arrangementer og slike ting, for ungdom spesielt. Arrangementer vi har arrangert tidligere har gått veldig bra, og vi er veldig fornøyd, sier Amanda Nyheim til nettavisen. Emma Walle forteller at den gamle ungdomsklubben er det snakk om å gjøre om til konsertlokaler. Dette ser ungdomsrådet bare positivt på, og gleder seg til resultatet.

-

Ungdommen i Bardu er ganske aktiv på fritiden, sier Walle.

Fremtiden

Nyheim forteller at hun vil flytte sørover etter videregående og grunner det med at det er finere vær sørpå, men hun ser ikke bort ifra å komme tilbake til hjembygda i voksen alder. - Jeg vil faktisk bli politi, og da må jeg jo flytte uansett, sier Nyheim og ler. Hun har ikke lyst å jobbe på det lokale lensmannskontoret, fordi hun mener det er for lite action.

Soses bort

Emma sier hun skulle ønske at den barneskolen hun gikk på før hadde fått en oppussing eller blitt bygget på nytt. - Det høres ut som en bra ting, men Bardu har ikke økonomi til egentlig noe som helst akkurat nå. Det er mye penger som soses bort i mange andre ting, avslutter Emma Walle til nettavisen.