Salangen-Nyheter

Ekstraordinært møte neste uke:

Vil starte opp med friidrett

Salangen IF Friidrett hadde mange aktiviteter både ute og inne for noen år tilbake. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det har kommet et ønske om at friidretts-gruppen skal starte opp igjen. Til dette trenger de nye medlemmer, trenere og et oppdatert styre. - Vi skal ha et møte neste uke, og jeg håper vi kan begynne igjen med friidrett, sier Nina Berith Rasmussen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I 2 og et halvt år har Salangen IF Friidrett vært på hvilemodus og ikke hatt noen faste aktiviteter eller møtepunkt. Dette skal nå forsøkes å endres med et ekstraordinært møte nestkommende tirsdag, 7. november. Nina Berith Rasmussen kommenterer til nettavisen at det er et ultimatum som fører til at de nå prøver å få det spesielle aktivitetstilbudet på plass igjen. - Det er et vinn eller forsvinn for friidretten i Salangen. Dette er den siste sjansen vi har på å få den tilbake. På møtet skal vi sette opp et styre og få en oversikt over trenere som vil være med, forteller Rasmussen til nettavisen.

Friidretten var populært, og Nina Berith Rasmussen har et ønske om å få det flotte aktivitetstilbudet tilbake for fullt igjen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Allsidig sport

Friidrett er en form for idrett der det konkurreres i en rekke øvelser hovedsakelig kategorisert som hopp, løp og kast. På grunn av dette, mener Rasmussen at friidrett er en allsidig sport som alle kan være med på. - Det er ikke alle som er skapt for å sparke ball, turne, eller gå på ski. Dermed er det bra å ha et alternativt tilbud for ungdommen som vil gjøre noe annet aktivt, sier Rasmussen, og kommenterer videre at det viktigste å få på plass i dag er et styre og trenere. - Det er ofte de samme folkene som gjør en frivillig innsats i Salangen, men nå som mange nye har kommet hit, håper jeg kanskje de vil være mer med. Får vi startet opp til nyåret, får vi støtte fra Troms Idrettskrets til å kurse nye trenere, avslutter Rasmussen.