Salangen-Nyheter

Vil ta en ny sykkeltur

En gjeng med glade mosjonister fra Salangen ønsker å gjenta suksessen etter fjoråret, med å sykle fra Trondheim til Oslo. Nå søker de etter flere likesinnede.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På bildet:

De glade mosjonistene fra Salangen i Trondheim i sommer.

- Vi er en gjeng glade mosjonister som sommeren til neste år har planer om å gjenta suksessen fra i år! 20.juni 2009 går Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo), av stabelen, og da satser vi på at vi har et relativt stort lag på startstreken, forteller Egil Vaeng til nettavisen.  I år besto laget av 15 deltakere, og klarer man å stille like mange til neste år, er man meget fornøyd. I dag teller sykkelaget rundt seks personer.

Flere timer på sykkelsetet

- Vi hadde i år meldt oss på i klassen 20-24 timer, og fullførte rittet på 23 timer og 28 minutter, i gooood tid før fristen altså. Vi hadde ingen store problemer underveis i år, bortsett fra ett velt, litt mageproblemer hos enkelte, flere punkteringerer, og sånne småting som hører med, forteller Egil Vaeng entusiastisk. Det gikk så greit at at en av deltakerne valgte å sykle store deler av de 54 milene bare ved hjelp av èn fot.  Målsettingen for det kommende løpet er ikke helt klar ennå. - Det vil komme på plass når vi vet hvilke personer vi får med oss på laget, sier Vaeng. Kunne du tenke deg å være med til neste år; kontakt Egil Vaeng på

95 11 25 04

, eller Morten Kristiansen på

90 94 93 30.