Salangen-Nyheter

Vinmonopolet til Rema-bygget

Alt tyder nå på at Egil Lynum kan få Vinmonopol-utsalget i sine nye lokaler i Rema-bygget på Sjøvegan. Enda er ikke kontrakten skrevet under med Vinmonopolet, men alt tyder på at dette går i boks.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Alt tyder nå på at Vinmonopolets utsalg i Salangen vil komme til å ligge i Egil Lynums lokaler i Rema-bygget.

Det er Troms Folkeblads utgave av papiravis vi i dag kan lese dette. Allerede når nettavisen besøkte åpningen av Domus-senteret i Bardu og Vinmonopolet der ble åpnet, kunne distriktssjef for Vinmonopolet Odd-Harald Ribe fortelle i videointervjuet, at polet på Sjøvegan ikke ville åpne før til påske til neste år. Dette passer veldig bra med at Rema-bygget da skal stå ferdig den 6.mars.

Drakamp og spekulasjon

Det har lenge vært en spekulasjon og prat blant folk i Salangen hvor polet skal ligge. Men etter det man kan forstå av Troms Folkeblads artikkel i dag, vil polet komme til å ligge i Rema-bygget. Drakampen om polet har vært stor i Salangen. Både "Huset mot havet" og Coop Prix- butikken har tilbydd lokaliteter, uten at polet har vært helt tilfredstilt av tilbudene. Lynum forteller i dag til Troms Folkeblad at han har hatt flere møter med Vinmonopolet, der de uttrykkelig har ønsket å være i Lynums nye lokaler i sentrum. Han avslører samtidig at det blir et større polutsalg enn først anntatt. - Det blir et polutsalg på 66 kvadrat, forteller Lynum til Troms Folkeblad. Dermed er en lang diskusjon, og spekulasjon i Salangen nå over.

Arkivfoto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse