Salangen-Nyheter

Fjeldstad Dekk:

Vinterdekkskift for fullt

Harald-Rune Fjeldstad kan dekk, og mange besøker dekkavdelingen daglig. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det er hektiske dager hos Fjeldstad Dekk på Smedalen. Vinteren er kommet og folk skal ha dekkene lagt om, og det helst i går. - Mange bruker vårt dekkhotell til å lagre sommerdekkene, og det er veldig positivt, sier Harald-Rune Fjeldstad (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er ikke så lenge siden Harald-Rune Fjeldstad startet opp Fjeldstad Dekk i lokalene på Smedalen, men han opplever allerede stor fremgang, og har alltid et godt tilbud til kundene.

På overtid å legge om

Tar man en titt ut vinduet så kan man slå fast at bilen må være skodd med vinterdekk nå. - De aller fleste har nok lagt om, men om noen kommer så er det gjerne for å bytte ut vinterdekkene de har, sier Fjeldstad til nettavisen. Fjeldstad Dekk selger mest piggdekk, og opplever lite salg av piggfrie dekk. - Men dekksalget går veldig bra, og vi har alltid gode tilbud på dekk, smiler Harald-Rune.

Dekkhotell

For de som har litt dårlig plass, eller ønsker den servicen man får ved å bruke dekkhotell, så kan Fjeldstad fortelle at de enda har ledig plass i sitt dekkhotell. Det koster kun kr. 1200,-, og da er den summen inkludert skifte av dekk fra sommer til vinter eller omvendt, dekkvask og selvsagt selve lagringen. - Det passer nok mange eldre, eller de som bor litt trangt, å bruke et dekkhotell. Og vi har enda ledige plasser!, sier Harald-Rune Fjeldstad.