Salangen-Nyheter

Lamo Ungdomssenter:

Viser seg under rittet

Lamo Ungdomssenter blir å se langs sykkeløypa til Arctic Race of Norway neste fredag. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

LABERG: Det nærmer seg med raske skritt dagen hvor syklistene i Arctic Race of Norway kommer gjennom Salangen kommune. Ulike arrangement langs løypa er nå klar for å markere seg under rittet. Lamo Ungdomssenter er også godt forberedt til den 14. august.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2015 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Sykkelrittet Arctic Race of Norway er like om hjørnet og når rittet kommer igjennom Salangen kommune er det planlagt stor markering av ulike slag. Nettavisen møtte en glad gjeng, Anja Simonsen,Tom Svinsås, Isabel Sørensen, Odin-Andrè Emilsen, Bente Pedersen og Hamidullah. - Vi som jobber og de som bor ved Lamo Ungdomssenter vil stå ved veien å lage show. Dette for å profilere Bufetat og synligjøre fosterhjemsrekruttering som det er et stort behov for. Allerede den 11.august er vi invitert til Kvæfjord Ungdomssenter hvor Tor Hushovd kommer. For oss blir dette liksom starten på hovedarrangementet som skjer den 14. august, sier leder av Lamo Ungdomssenter, Bente Pedersen til nettavisen.

Lilla sykler

Allerede nå, en uke før rittet, står det flere sykler ved veien som er lakkert lilla og det er pyntet med blomster. - Du vet lilla er fargen er fosterhjemstjenesten sin farge så derfor er syklene lakkert lilla. Vi vil også gjerne ha flere sykler, dersom det er noen som har noen å avse. Da er det bare å ta kontakt med oss og vi vil hente disse. Når sykkelrittet kommer forbi her så håper vi at så mange som mulig vil komme hit sammens med oss for å markere og lage god stemning. Det blir filming av oss her fra helikopter, så vil lage et yrende liv her denne dagen. Vi har fått masse effekter som t-skjorter, ballonger og baller med vår logo og Arctic Race- logoen og selvfølgelig i lilla farge. Så kom til oss å lage stemning sammens med oss, oppfordrer en litt hemmelighetsfull Bente Pedersen til nettavisen.